CSO Ormož d.o.o.

type your text for first image here

Institucionalno varstvo

type your text for second image here

Pomoč družini na domu

type your text for third image here

Razvoz hrane na dom

type your text for 4th image here

CSO Ormož d.o.o

type your text for 5th image here

CSO Ormož d.o.o

type your text for 6th image here

CSO Ormož d.o.o

type your text for 7th image here

CSO Ormož d.o.o

type your text for 8th image here

CSO Ormož d.o.o

type your text for 9th image here

CSO Ormož d.o.o

type your text for 10th image here

Dostava hrane na dom

 

 

V domski kuhinji ekipa naših kuharjev, dietnih kuharjev, kuharskih pomočnikov in vodjo kuhinje vsakodnevno pripravlja hrano, tako za stanovalce, kot tudi za zunanje uporabnike. Hrana je prilagojena njihovim okusom, zdravstvenemu stanju in posebnim potrebam.

Jedilnike načrtujemo mesečno, prilagojeni so letnim časom, trgu, cenam, načelom zdrave prehrane in željam stanovalcem.

 

Pri načrtovanju jedilnikov sodelujemo s stanovalci, komisijo za prehrano, ki dajejo pripombe in predloge v zvezi z jedilnikom in prehrano. Prizadevamo si, da so hranilno uravnoteženi in pestro sestavljeni. Trudimo se, da v čim večji meri zadovoljimo potrebe in želje stanovalcev glede prehrane.

 

 

Poleg varovalne, starosti primerne hrane pripravljamo tudi dietno hrano (sladkorno, žolčno, želodčno, neslano, ipd.) in hrano spremenjene konsistence (mleto, miksano, sondno). Dietna prehrana, ki jo predpiše zdravnik (npr. sladkorna) obsega pet obrokov dnevno. Ob sprejemu v dom opravimo prehrambno anamnezo, na podlagi katere ugotovimo prehrambne navade in želje posameznika. Hrano stanovalcem doma postrežemo v domski jedilnici, v jedilnicah oddelka in v sobah.

 

 

 

V posebno veselje nam je tudi sodelovati na domskih prireditvah (obletnica doma, pozdrav jeseni, postavitev klopotca, trgatev,  praznovanje rojstnih dni, pikniki itd.).

 

Po dogovoru je pri nas možno naročiti npr.: torte, narezke, kanapeje, obložene kruhke, kosila in malice v naši restavraciji.

 

Dodatne informacije so vam na voljo na telefonskih številkah naše kuhinje: 02 741 62 29 ali 041 633 065. Svoje želje pa lahko sporočite tudi na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .


Vsem starejšim, ki težko skrbijo za redno in kvalitetno prehrano, nudimo dostavo kosila na dom in sicer vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih. Hrano dostavljamo v posebnih termo posodah, da ostane čim dalj časa topla.

Naročila, odjave in pripombe sprejema vodja zunanjih dejavnosti, Katja Belovič, univ.dipl.soc.del., ki je dosegljiva na telefonskih številkah 02/741 62 95 ali 041 633 046, oziroma na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

Hrana izraža našo povezanost z zemljo. Vsak grižljaj vsebuje življenje sonca in zemlje. Do katere mere se nam hrana razkrije je odvisno od nas samih.

Thich Nhat Hanh


 

Potrebni obrazci:

Na tej povezavi najdete obrazce za dostavo hrane na dom.